•  Vloerverwarming.org 

 • Vlechtsysteem Vloerverwarming

  Met het VOB budgetsysteem houdt u de hand op de knip.

  van een VOB De Luxe Verdeler, 6 mm dikke isolatiefolie die is voorzien van een aluminium reflectielaag. De folie zorgt er niet alleen voor dat de ruwe betonvloer wordt gescheiden van de afwerkvloer, maar heeft bovendien een (beperkte) isolerende functie.

  Montage van de vloerverwarming

  Breng op de isolatiefolie de gegalvaniseerde, 3 mm dikke draadstaalmatten aan, met een maaswijdte van 15 x 15 cm. Met behulp van VOB kabelbandjes of drilbinders monteert u vervolgens de VOB PE-X (16 x 2 mm) leidingen aan de matten, op een h.o.h.-afstand van 15 of 30 cm. Bovenop de VOB leidingen komt hierna een minimale vloerafwerking van 35 mm, exclusief de vloerbedekking. De VOB PE-X leidingen (maximale groepslengte 125 meter) sluit u aan op de VOB verdeler. Voorzie de randen van het vertrek altijd van VOB randisolatie, zodat krimp en rek in de vloer kan worden opgevangen. Indien noodzakelijk kunt u dilatatievoegen in de vertrekken aanbrengen.

  Kenmerken van de vloerverwarming

  toepassing In seriematige nieuwbouw projecten
  opbouwhoogte 60 mm, exclusief vloerbedekking of tegels
  opwarmtijd 2 uur kan variëren per vloerbedekking
  verlegafstand van de leidingen h.o.h. 150, 300 mm. kan variëren, ligt niet vast.
  puntbelasting (4 x 4 cm) 60 kg*
  belasting per m2 250 kg*
  garantie 10 jaar Espace systeemgarantie

  * Vermelde waarden zijn afhankelijk van specifieke, situatiegebonden variabelen zoals kwaliteit van de ondervloer, vloerbedekking en wijze van belasting - en zijn daarmee louter indicatief.

 • K.v.K. 39077463 | Btw.nr. NL.935.56.779.B01 | ABN AMRO 40.60.65.128