•  Vloerverwarming.org 

 • Parket en Laminaat Vloerverwarming Systeem

  Wanneer u vloerverwarming toe wilt passen op een houten ondervloer, of onder parket, kurk of houten vloerdelen, dan is VOB Parket-Laminaat systeem uw systeem.

  Dit speciale Parket-Laminaat systeem is goed toepasbaar op elke ondervloer en bij uitstek geschikt voor verwerking op houten ondervloeren en onder houten vloerbedekkingen, zoals parket en laminaat.

  Montage van de vloerverwarming

  VOB Parket-Laminaat systeem wordt aangebracht volgens de zogenaamde droogverlegmethode. Dit betekent concreet dat u met dit systeem niet te maken heeft met een cementen afdekvloer. Het grote voordeel daarvan is dat er geen extra bouwvocht in de woning wordt binnengebracht. Verwerking van het Parket-Laminaat systeem is relatief eenvoudig (licht en snel). De vloerverwarming is na montage direct gereed voor ingebruikname.

  Op de ondervloer brengt u de isolatiefolie aan. De VOB verleng- en bochtdelen worden op de folie gelegd. U verbindt de platen onderling d.m.v. een mes en groef verbinding. Na plaatsing van de vloerelementen brengt u de VOB PE-X leidingen (10,5 x 1,25 mm) in de uitsparingen aan. Nadat alle groepen zijn aangebracht, monteert u de VOB afdekelementen over de leidingen. De totale opbouwhoogte van het Parket-Laminaat systeem bedraagt uiteindelijk ongeveer 25 mm, exclusief vloerbedekking.

  Kenmerken van de vloerverwarming

  toepassing i.c.m. parket, laminaat, of houten (onder) vloeren
  opbouwhoogte 20 mm exclusief vloerbedekking
  opwarmtijd 20 minuten (gemiddeld)
  verlegafstand van de leidingen h.o.h. 12 cm
  netstructuur 5 x 5 mm
  puntbelasting (10 x 10 cm) 500 kg*
  belasting per m2 1500 kg*
  garantie 10 jaar Espace systeemgarantie

  * Vermelde waarden zijn afhankelijk van specifieke, situatiegebonden variabelen zoals kwaliteit van de ondervloer, vloerbedekking en wijze van belasting - en zijn daarmee louter indicatief.

 • K.v.K. 39077463 | Btw.nr. NL.935.56.779.B01 | ABN AMRO 40.60.65.128