•  Vloerverwarming.org 

  • Vloerverwarming Kiwa en Komo keur

    Al onze materialen zijn kiwa/komo gekeurd. In deze keuring worden materialen op zuurstofdichtheid (diffusiedicht) en slijtvastheid (langeduurtest) getest en word getest of op lange termijn de leiding nog steeds zijn zuurstofdichtheid behoud.

    Aanbieders die deze keuring niet op hun product hebben kunnen u simpelweg geen zuurstofdichtheid garanderen. Al word dat vaak wel beweerd, want men weet dat het voor u heel moeilijk is om aan te tonen dat door middel van zuurstof in uw installatie u allerlei storingen kunt krijgen zoals het branderbed van uw ketel wat doorbrand roestende leidingen en radiatoren met als gevolg vuil water in uw installatie waardoor bewegende delen stuk kunnen lopen of niet optimaal functioneren zoals thermostaatkranen (radiatoren) pompen of driewegklep enz..

    De reden dat er nog steeds ongekeurde leiding word verkocht is omdat deze keuringen duizenden euro’s per aangeleverd onderdeel kost. En omdat u als consument vaak toch niet de consequenties kunt overzien en vaak alleen naar de prijs kijkt. In dit geval moet u hier toch maar eens een nachtje over slapen.

    U hoeft niet voor ons product te kiezen maar zorg in ieder geval dat er een kiwa/komo keur op het door u aan te schaffen materiaal zit.

  • K.v.K. 39077463 | Btw.nr. NL.935.56.779.B01 | ABN AMRO 40.60.65.128