•  Vloerverwarming.org 

 • Electro Vloerverwarming Systeem

  Het VOB electrosysteem maakt gebruik van electriciteit om geringe oppervlaktes zoals badkamers, toiletten en kleine kamers te verwarmen. Het systeem is uitermate geschikt voor toepassing op bijvoorbeeld boten en in caravans.

  Belangrijke voordelen van electrische vloerverwarming zijn de korte opwarmtijd, de geringe opbouwhoogte en de gelijkmatige temperatuurverdeling. Het systeem is bovendien eenvoudig toe te passen in bestaande situaties.

  Het VOB electrosysteem, wordt compleet geleverd en bestaat uit: electromatten, NTC vloersensor, doorvoerbuis voor vloersensor, temperatuurregelaar, speciale lijm en installatie-instructies. Voor de temperatuurregeling kiest u uit een aan/ uit- of een klokthermostaat; beide zijn als opbouw- en inbouwvariant leverbaar.

  Montage van de vloerverwarming

  De electromatten worden op de vloer bevestigd volgens een vooraf bepaald legpatroon. De matten zijn in verschillende maatvoeringen verkrijgbaar en kunnen eenvoudig aan elke situatie worden aangepast. De VOB electrolijm is bestemd voor het bevestigen van de matten aan de ondervloer, maar is ook goed bruikbaar voor het bevestigen van bijvoorbeeld tegels op de electromatten. De speciale lijm waarborgt bovendien een goede geleiding van de warmte.

  Kenmerken van de vloerverwarming

  toepassing kleine oppervlaktes, wc's en badkampers
  opbouwhoogte 6 mm, exclusief vloerbedekking of tegels
  aansluitspanning 230V
  opwarmtijd 20 minuten (gemiddeld)
  verlegafstand van de leidingen h.o.h. 40 of 50 mm
  netstructuur 5 x 5 mm
  puntbelasting (10 x 10 cm) 500 kg*
  belasting per m2 1500 kg*
  garantie 10 jaar Espace systeemgarantie

  * Vermelde waarden zijn afhankelijk van specifieke, situatiegebonden variabelen zoals kwaliteit van de ondervloer, vloerbedekking en wijze van belasting - en zijn daarmee louter indicatief.

 • K.v.K. 39077463 | Btw.nr. NL.935.56.779.B01 | ABN AMRO 40.60.65.128